Να μην… Τουμπάρει

Τη νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή και θα την τονώσει ψυχολογικά ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο σημερινό (17.15 Novasports 2) ματς με την Skoda Ξάνθη.

Τη νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή και θα την τονώσει ψυχολογικά ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο σημερινό (17.15, Novasports 2) ματς με την Skoda Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το πάθημα με την Δόξα Δράμας (0-0) έχει γίνει μάθημα για τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι θα φροντίσουν να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη απέναντι στην φορμαρισμένη ακριτική ομάδα. Ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε τις προθέσεις του για την 11αδα στη τελευταία προπόνηση.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει την τετράδα της άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο Κοντοές, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Κάλα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Γεωργέας, Καφές, Χοσέ Κάρλος και στην επίθεση οι Λεονάρντο, Κλωναρίδης και Μπέλεκ.
 
Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που ο Νίκος Κωστένογλου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές (πλην του τιμωρημένου Σιαλμά). Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει  εκτός 19άδας τους Δέλλα, Μάκο και Λαγό ενώ θα κρατήσει στον πάγκο τον Λυμπερόπουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.