Μπολτ: «Είναι ένα όνειρο»

Ο Γιουσέιν Μπολτ ισχυρίστηκε πως είναι ένα όνειρο να αγωνίζεσαι στο «Όλντ Τράφορντ» και τόνισε ότι όλοι οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελαν μια τέτοια ευκαιρία.

Ο Γιουσέιν Μπολτ ισχυρίστηκε πως είναι ένα όνειρο να αγωνίζεσαι στο «Όλντ Τράφορντ» και τόνισε ότι όλοι οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα  ήθελαν μια τέτοια ευκαιρία. Ο  Ολυμπιονίκης είχε δοκιμάσει τις ικανότητες του και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν από μερικούς μήνες. «Για εμένα είναι όνειρο. Είναι κάτι που όλοι οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελαν να ζήσουν. Θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην βελτίωση του: « Δουλεύω το τρέξιμο με την μπάλα και το κοντόλ. Το σουτ μου χρειάζεται βελτίωση, αλλά θα είμαι έτοιμος αν πάρω την ευκαιρία!», δήλωσε.

Επιπλέον ο Μπολτ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος επιθυμεί να τον δει να αγωνίζεται στον χώρο του ποδοσφαίρου. «Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος θέλει να δει αν είμαι καλός και είμαι σίγουρος  γι’ αυτό. Το βλέπω από το κοινό μου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος», πρόσθεσε.  



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.