Βενγκέρ: «Δεν είμαι ο Θεός»

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως ποτέ δεν ισχυρίστηκε πως είναι ο Θεός και πως και αυτός κάνει λάθη, με αφορμή την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως ποτέ δεν ισχυρίστηκε πως είναι ο Θεός και πως και αυτός κάνει λάθη, με αφορμή την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε πως είναι λογικό οι φίλαθλοι να έχουν μεγάλες απαιτήσεις, ενώ συμπλήρωσε πως είναι προσηλωμένος στη δουλειά του.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Για τους φιλάθλους τίποτα δεν είναι αρκετό. Όταν δεν κερδίζαμε τίτλους με κατηγορούσαν πως χάναμε ακόμα και το FA Cup. Είναι λογικό να θέλουν περισσότερα. Αν κοιτάξετε την ιστορία μας θα δείτε πως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Κύπελλο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το έχουμε κατακτήσει 12 φορές και οι 6 είναι μαζί μου. Δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται».

Και υπογράμμισε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να δημιουργήσω ανθρώπους. Αυτή είναι δουλειά του Θεού, αν υπάρχει. Δεν μας έκανε τέλειους, επομένως θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ακόμα και στον παράδεισο ο Αδάμ δεν ήταν χαρούμενος. Είμαστε στη γη, επομένως μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ απαιτητικοί».

Τέλος, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε για το αν κάνει λάθη: «Τί μπορώ να κάνω; Δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι ο Θεός. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω αφοσιωμένος στον σύλλογο και να προσπαθήσω για ότι καλύτερο. Δεν είναι στο χέρι μου να σταματήσω την κριτική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.