«Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού μας αποχαιρετά» (video)

Συγκινητικά λόγια από τους Νίκο Φιλίππου, Παναγιώτη Γιαννάκη και Παναγιώτη Φασούλα στο τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη.

Συγκινητικά λόγια από τους Νίκο Φιλίππου, Παναγιώτη Γιαννάκη και Παναγιώτη Φασούλα στο τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη.

Αναλυτικά τι δήλωσαν τρεις από τους «ήρωες» του 1987 για την απώλεια του προπονητή της κατάκτησης του πρώτου Ευρωμπάσκετ από την Εθνική Ελλάδας:

Νίκος Φιλίππου:
«Ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τον προπονητή μας από την φυσική του παρουσία, γιατί δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από μέσα μας, από την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό μας, από αυτά που μας είχε διδάξει τόσα χρόνια μέσα στο γήπεδο, αλλά με μεγαλύτερη σημασία, έξω από το γήπεδο. Εκτός από τα δύο βιολογικά παιδιά του, είχε πολλά περισσότερα ”παιδιά” στο μπάσκετ, εμείς οι 12 που ζήσαμε την μεγάλη επιτυχία του 1987, νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη λύπη που τον αποχαιρετάμε σήμερα. Ευχόμαστε όλοι να τον θυμόμαστε με αγάπη και να συνεχίζουμε να ζούμε με τις παρακαταθήκες του».

Παναγιώτης Γιαννάκης:
«Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού νομίζω σήμερα μας αποχαιρετά. Ένας άνθρωπος που πάντα προσπάθησε με τον δικό του τρόπο, τον ευγενικό αλλά με μεγάλη πίστη, να μεταδώσει όσο μπορούσε ότι οι Έλληνες μπορούμε να βλέπουμε στα μάτια οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο μας αρκεί να συνεργαζόμαστε. Νομίζω ότι ήταν από τους ανθρώπους που αγαπούσε πολύ τους παίκτες του και ήθελε να τους δει να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάντα ήθελε να βάζουν τον εαυτό τους λίγο πιο κάτω από την ομάδα. Ήταν πολύ καλό παιδί ο Κώστας και ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι μπροστά από αυτό που έβλεπε ο καθένας, τουλάχιστον στο μπάσκετ. Και νομίζω ότι μεγάλο μερίδιο επιτυχίας του ελληνικού αθλητισμού ανήκει σε αυτόν».

Παναγιώτης Φασούλας:
«Είναι μία πολύ θλιβερή μέρα για όλο το ελληνικό μπάσκετ, για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς που συμμετείχαμε στην ομάδα του ’87, γιατί νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει περισσότερο τον αείμνηστο πια Κώστα Πολίτη, γίναμε οικογένεια πριν από 31 χρόνια μέσα από εκπληκτικές συνθήκες. Σήμερα χάνουμε για πρώτη φορά έναν από αυτή την οικογένεια που δημιουργήθηκε εκείνο τον Ιούνιο του 1987. Δυστυχώς, ο Κώστας ήταν ο πρώτος που έφυγε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.