Ουζουνίδης: «Πολύ σημαντική νίκη» (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η νίκη επί του Ηρακλή ήταν απαραίτητη για τον Πανιώνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η νίκη επί του Ηρακλή ήταν απαραίτητη για τον Πανιώνιο. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στάθηκε στο σερί δύσκολων παιχνιδιών της ομάδας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Για μας ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι σε μία σειρά αγώνων με μερικές από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί τους θέλαμε, τρέξαμε πολύ, δημιουργήσαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, γνώριζαν πόσο κρίσιμο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες αδυναμίες, αλλά αυτή την εβδομάδα νομίζω ότι θα προσθέσουμε 2-3 παίκτες. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή, η σημερινή του απόδοση δεν έχει σχέση με την ομάδα, αλλά ο λόγος ήταν ο Πανιώνιος».

Για το πού το πάει ο Πανιώνιος:
«Εμείς είπαμε από την αρχή πως στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και να βγάλουμε κάποιους παίκτες για να λυθούν και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδα. Όπως βλέπετε υπάρχουν παιδιά που θα απασχολήσουν στη συνέχεια. Το πού το πάμε, θα το δούμε… Χρειαζόμαστε παίκτες για να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας. Αν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα, μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλό. Το αν θα είναι η πεντάδα ή όχι δεν μας προβληματίζει. Εμείς θέλουμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας».

Για τους Σαλπιγγίδη, Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλο:
«Δεν είμαστε μακριά. Πολύ κοντά δεν είμαστε, αλλά ούτε μακριά. Εντός της εβδομάδας οι δύο από τους τρεις νομίζω ότι θα κλείσουν. Εγώ τους θέλω. Είναι καλοί παίκτες και τους χρειαζόμαστε».

Για τις αποδεσμεύσεις και το αν ο Βιγιάλμπα είναι σε αυτές:
«Καμία σχέση. Ότι δεν έπαιξε ο Λέο σήμερα είναι δική μας ευθύνη».

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Δε χωράει κριτική το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει αύριο να μιλήσουμε στα αποδυτήρια. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να έχει αυτή την εικόνα. Η σημερινή ημέρα είναι ανεξήγητη. Δεν μπορεί σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο να μην βγάζουμε φάση. Αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, την Τετάρτη παίζουμε έναν στόχο.

Δε θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Και ο Πανιώνιος είχε αγώνα κυπέλλου. Δεν υπάρχει κούραση. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά δεν το κάναμε. Μας έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν έφταιγε αυτό».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: 
«Έχουμε πει θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εκεί που «πονάει». Θα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.