Ποζατσίδης: «Στην Αθήνα για τα χρέη»

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την Πολιτεία, για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο, όπως υπογράμμισε ο Βαγγέλης Ποζατσίδης.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την Πολιτεία, για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο, όπως υπογράμμισε ο Βαγγέλης Ποζατσίδης. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως η αρμόδια επιτροπή που έχει συστηθεί από την πλευρά του «Δικέφαλου» του Βορρά και στην οποία συμμετέχουν οι Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης και Κατσαρής θα προσπαθήσει να βρει την καλύτερη λύση για την ομάδα. Ο Ποζατσίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ: «Τα θέματα του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά πολλά είναι πάρα πολλά. Τέσσερις ώρες δε φτάνουν γιατί είναι πολλά τα θέματα που τρέχουν. Θεωρώ ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ρύθμιση των χρεών για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαστε μία ομάδα και το συζητήσαμε κάθε φορά. Το δεύτερο θέμα είναι η αδειοδότηση. Είναι πάρα πολλά τα θέματα, αλλά αυτά είναι τα δύο πρώτα».

Για την περίοδο που γίνονται οι επαφές με την Πολιτεία: «Ισως να είναι και μία κατάλληλη ευκαιρία λόγω της οικουμενικής κυβέρνησης, να πάει ο ΠΑΟΚ να καταθέσει τις προτάσεις του. Δε ζητάμε να χαριστεί κάτι, αλλά να ρυθμίσουμε τα χρέη. Ούτε θέλουμε να διαγραφεί κάτι».

Για το θέμα της αδειοδότησης της επόμενης σεζόν: «Πλέον περνάει στην ΟΥΕΦΑ, τα κριτήρια είναι πολύ πιο αυστηρά και όλο το διοικητικό, δουλεύει για να είμαστε έτοιμοι και να μη χρειαστεί να τρέχουμε τις τελευταίες μέρες. Δηλαδή το Μάρτιο. Πρέπει να είμαστε μπροστά

Για το ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους αρμόδιους της Πολιτείας, για τα χρέη: «Αύριο θα κατέβει ο πρόεδρος μαζί με τον κ. Σαχπατζίδη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, για να γίνει ραντεβού με την ηγεσία του υπ. Οικονομικών και θα ακολουθήσουν και άλλα. Είναι δύσκολες οι εποχές αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού».

Για τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για τα χρέη: «Δε θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Ας γίνουν πρώτα τα ραντεβού και έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε. Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι πρόεδροι ΠΑΕ Ερασιτέχνη και θα κάνουν τις συζητήσεις με τους αρμόδιους για να δούμε τι θα συμβεί. Είναι πολύ νωρίς να πούμε για το αν θα αλλάξει η ποιότητα της ομάδας».

Για το θέμα των εισιτηρίων για την Τότεναμ: «Ενώ έχουμε ζήτηση για 6.000.-7000 η Τότεναμ μας έδωσε1815 εισιτήρια. Και τα 1250 τα έχουν πάρει οι σύνδεσμοι. Εχουμε μεγάλο πρόβλημα. Δε μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή, δε γνωρίζω τι θα γίνει εκεί, αλλά οι Αγγλοι δε μας απαντούν. Το μόνο που μας λένε είναι ότι δε δίνουν αλλά εισιτήρια. Εγινε και προσωπικό τηλεφώνημα του προέδρου στον πρόεδρο της Τότεναμ και δε διαθέτουν ούτε ένα εισιτήρια γιατί θεωρούν κρίσιμο το ματς και για αυτούς».

Για την εικόνα της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Έπαιξαν ρόλο τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά ο κόσμος αυτό που κάνει τόσα χρόνια πρέπει να συνεχίσει να το κάνει. Να στηρίζει την ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση να είναι κοντά μας. Η ομάδα έμεινε πολύ πίσω και οι στόχοι που έμειναν είναι το Κύπελλο και μία πορεία για την Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.