Αρκετά τα προβλήματα στον Πανιώνιο

Οι προπονήσεις του Πανιωνίου συνεχίστηκαν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί.

Οι προπονήσεις του Πανιωνίου συνεχίστηκαν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο “Απήλιον” στο Κορωπί. Ο Απόστολος Μάντζιος και οι συνεργάτες του, για μία ακόμα ημέρα έδωσαν έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και ασκήσεις τακτικής.
 
Αρκετές όμως ήταν και οι απουσίες, για μία ακόμα ημέρα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σιδεράκης συνέχισε την θεραπεία στον θώρακα και δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης και ο Δημήτρης Πετκάκης δεν προπονήθηκε, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση του. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
 
Από κει και πέρα, ο Στραυροθανασόπουλος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ντούνης, ο οποίος και έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Ρόβας (ίωση), Κουλουχέρης (αναρρώνει από το χτύπημα στο κεφάλι του), Αμπντουλάγιεφ (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα).
 
Νέα προπόνηση θα γίνει το Σάββατο το πρωί στις 10:30 και μετά το τέλος της, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου θα κόψει την Πίτα για την νέα χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.