Σε ατομικό πρόγραμμα ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς άρχισε ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της αγωνιστικής του κατάστασης, ώστε να επανέλθει στη δράση μόλις φτάσει στα επιθυμητά και προσδοκώμενα επίπεδα.

Ο Νίκος Παππάς άρχισε ατομικό πρόγραμμα για βελτίωση της αγωνιστικής του κατάστασης, ώστε να επανέλθει στη δράση μόλις φτάσει στα επιθυμητά και προσδοκώμενα επίπεδα.

Παραμονή κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδιωξε ή απομάκρυνε, πιο εύσχημα, τον 25χρονο γκαρντ από την προπόνηση του «τριφυλλιού» και τον έβαλε να γυμνάζεται μόνος του. Η αλήθεια είναι πώς ο Έλληνας παίκτης, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς και για τον κόσμο και τη διοίκηση των «πράσινων», δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. 

Γι΄ αυτό και δεν έχει λάβει ενεργό ρόλο στο rotation και τούτος είναι ο λόγος που ήρθαν στους «πράσινους» δύο γκαρντ (Χέινς και Ουίλιαμς) και όχι ένας. Αυτό δεν σημαίνει πώς ο Παππάς δεν υπολογίζεται ή ότι ο Παναθηναϊκός τον παραγκωνίζει. Για το καλό του αθλητή και για την αγωνιστική προστασία κι ενδυνάμωση της ομάδας λήφθηκε η απόφαση ν΄ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ώστε να επανέλθει στα επίπεδα που πρέπει και μπορεί ο ίδιος σε αγωνιστικό επίπεδο. 

Πειθαρχικά δεν ελέγχεται για καμία περίπτωση ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος στο ατομικό πρόγραμμα που θ΄ ακολουθήσει θα προσπαθήσει να χάσει και ορισμένα παραπάνω κιλά που πήρε στο διάστημα της αποθεραπείας του από τον σοβαρό τραυματισμό, τον οποίο αντιμετώπισε και ξεπέρασε. Ο Σέρβος τεχνικός ουδέποτε έδιωξε από την προπόνηση τον Παππά. Απλώς τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να τον εντάξει σε ενεργό rotation, διότι έκρινε ότι δεν είναι στην αρμόζουσα κατάσταση και σ΄ αυτή που μπορεί για να προσφέρει στον βαθμό που μπορεί.

Η διάρκεια της εφαρμογής του ατομικού προγράμματος από τον Νίκο Παππά θα εξαρτηθεί από τη βελτίωση που θα δείξει η φυσική του κατάσταση και η επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς θα προγραμματιστεί εκ νέου. Στον Παναθηναϊκό είναι αφοσιωμένοι στη συνέχεια της Ευρωλίγκας, με το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Έφες Αναντολού που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.