“Αφιερωμένο στην οικογένεια του Πανθρακικού” (video)

Ο Ροτζέριο Μάρτινς παρέλαβε την Τρίτη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ...

Στην αίθουσα Τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου «Best Goal» της 15ης αγωνιστικής που κατέκτησε ο Ροτζέριο Μάρτινς, στην ψηφοφορία που συνδιοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
 
Την απονομή στον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος δήλωσε: «Εύχομαι στον Ροτζέριο πρώτα από όλα υγεία και δύναμη και να βιώνει πάντα τέτοιες επιτυχίες. Θέλω να τον συγχαρώ για τη διάκριση αυτή και να του πω ότι με εντυπωσίασε με τα άψογα ελληνικά του. Μακάρι, μάλιστα, να του φέρω γούρι και να μπορώ και εγώ να του δίνω συχνά τέτοια βραβεία, που είναι σημαντικά και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα εύχομαι στον Πανθρακικό να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει διαγράψει τον τελευταίο καιρό και τα θετικά αποτελέσματα και να καταφέρει να πετύχει το στόχο του, που πιστεύω πως θα το κάνει».
 
Για το βραβείο του “Best Goal” της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ο Ροτζέριο ανέφερε:
 
«Είναι μία πολύ ωραία στιγμή όταν κατακτάς ένα βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και το βραβείο αυτό ανήκει και στους συμπαίκτες μου. Εξάλλου, χάρη σε αυτό το γκολ, που προήλθε από μια πολύ ωραία ομαδική συνεργασία, πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, η οποία μας δίνει καλή ψυχολογία, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», τόνισε αρχικά ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και συνέχισε λέγοντας πού αφιερώνει το γκολ:
 
«Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου και στην οικογένεια του Πανθρακικού, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο μας».
 
Σε ερώτηση για το αν επιθυμεί να κατακτήσει κι άλλα τέτοια βραβεία στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε: «Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλά αποτελέσματα η ομάδα, ωστόσο σίγουρα κάθε παίκτης θέλει το καλύτερο και για τον εαυτό του. Το ιδανικό είναι τέτοια βραβεία να συνδυάζονται και με νίκες ή θετικά αποτελέσματα για την ομάδα και τότε σίγουρα είναι σημαντικά».
 
Τέλος, αναφορικά με τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και της προσπάθειας του Πανθρακικού να παραμείνει στη Super League, ο Ροτζέριο δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη γύρο, που θα είναι δύσκολος όπως και ο πρώτος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, να δείχνουμε το ίδιο καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και να μη χάσουμε βαθμούς σε κρίσιμους αγώνες. Με ομαδική δουλειά και ενωμένοι όλοι, όπως είμαστε στον Πανθρακικό, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.