Υποσχέσεις για ευρωπαϊκή κούπα στον γυναικείο Ολυμπιακό

Χαμογελαστές, παρά το 12ώρο κοπιαστικό ταξίδι από το Κράσντονταρ, εμφανίστηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι κυρίες του Ολυμπιακού.

Χαμογελαστές, παρά το 12ώρο κοπιαστικό ταξίδι από το Κράσντονταρ, εμφανίστηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι κυρίες του Ολυμπιακού. 

Με τα εισιτήρια της πρόκρισης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις αποσκευές τους, οι «ερυθρόλευκες» δήλωσαν αισιόδοξες για την φετινή διπλή κόντρα με την Μπούρσα, ενώ δεν ξέχασαν να αναφερθούν στην ιστορική πρόκριση του ανδρικού τμήματος. «Σε σχέση με πέρσι όλα μοιάζουν ίδια. εκτός, ελπίζουμε, του αποτελέσματος στον τελικό. 

Περάσαμε, όπως και πέρσι, από τη Ρωσία στα ημιτελικά, ξαναπαίζουμε στην Τουρκία εντός και εκτός, αλλά είμαστε έτοιμες φέτος να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος» έλεγε η Σάσκια Χίπε η οποία μαθαίνει ελληνικά. «Θα φέρουμε την κούπα στον Πειραιά» υποσχέθηκε σε άπταιστα ελληνικά η Γερμανίδα «μπόμπερ» του Ολυμπιακού. Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου σκέφτεται κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

«Ακόμη και τώρα δεν έχουμε πιστέψει πως τα έχουμε καταφέρει. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο να έχει δύο ομάδες από το ίδιο τμήμα στους τελικούς. Συγχαρητήρια και στους άνδρες και ελπίζω η 11η Απριλίου να είναι ακόμη πιο ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, χωρίς άγχος και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Ικανοποιημένος, αν και άυπνος, εμφανίστηκε ο αρχιτέκτονας του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. «Η ιστορία είναι ίδια με πέρσι μόνο που νομίζω ότι φέτος οι ομάδες θα παρουσιαστούν λίγο διαφορετικές. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρσι, ενώ η αντίπαλός μας αποδυναμώθηκε. Για μένα δεν παίζει ρόλο αν ο πρώτος αγώνας γίνεται στην Ελλάδα και ο δεύτερος στην Τουρκία. Έχουμε την εμπειρία και το έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού». Η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού συνταξίδεξε από τη Μόσχα με αυτή του μπασκετικού ανδρικού τμήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.