Παρουσίαση, παράπονα, επίθεση!

Πολυεπίπεδη ήταν η επικοινωνία του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαόλοπουλου, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά την παρουσίαση του Σέργκιου Στάνκου.

Πολυεπίπεδη ήταν η επικοινωνία του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαόλοπουλου, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά την παρουσίαση του Σέργκιου Στάνκου.

Αναφορές σε πολλά επίπεδα έκανε κατά τη σημερινή (7/6) παρουσίαση του Σέργκιου Στάνκου ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος. Για την ακρίβεια, ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ, στο PAOK Sports Arena, δεν  περιορίστηκε μόνο στις… συστάσεις του νέου τεχνικού της ομάδας βόλεϊ, αλλά εξέφρασε διαφόρων ειδών παράπονα και τελικά πέρασε και στην επίθεση!

Αρχικά, ο κ. Τσαλόπουλος είπε: «Δεν έχω να πω πολλά. Θα σας παρουσιάσω το νέο προπονητή, στον οποίο στηρίζουμε τις επιθυμίες μας και τα όνειρά μας. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό, αφού πρώτα μάθουμε πόσοι ξένοι θα παίζουνε σε αυτό και αν είναι κοινοτικοί ή μη. Κάτι, το οποίο θα έπρεπε ήδη να ξέραμε, για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Μιας κι ο λόγος για τους ξένους στο νέο πρωτάθλημα, όταν ρωτήθηκε σχετικά ο κ. Τσαλόπουλος απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις προτάσεις του για το θέμα των ξένων. Οι κοινοτικοί δεν μπορούν να περιοριστούν. Θα έπρεπε να υπάρχει μια ζώνη τρίτων χωρών και ένας περιορισμός στη συμμετοχή των ξένων στα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στο ελληνικό κορμό και θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Μπορούμε να δεχτούμε τους 3 ξένους, αλλά στους κοινοτικούς μπορείς να βάλεις περιορισμό; Μπορείς, όμως, να περιορίσεις τις συμμετοχές τους. Να είναι 4 μέσα στο παιχνίδι και αν θέλουν και 3. Αυτή είναι η πρότασή μας. Είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός».

Όταν το θέμα πήγε στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Τον ενημέρωσα (σ.σ. τον Στάνκου) για το report που έχει αφήσει ο απερχόμενος προπονητής. Τους στόχους τους καθορίζει η διοίκηση. Μόνο τους στόχους. Και αυτοί είναι νταμπλ και league cup. Από εκεί και μετά θα τα βρούμε. Το περιβάλλον δεν είναι ορθολογιστικό. Δεν ξέρουμε πόσοι ξένοι θα επιτραπούν. Παίζουν την κολοκυθιά. Πρέπει να το ξέρουμε για το πώς θα πορευτούμε. Είναι τραγικό! Η ομάδα θα κινηθεί πάλι με το ίδιο πνεύμα. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο».

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του Δικεφάλου σχετικά με τη διοργάνωση, που θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν, ήταν αποκαλυπτικός: «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και στα προκριματικά!»

Σε ερώτηση για τους Πελεκούδα – Κουμεντάκη και τα όσα ακούγονται για εμπλοκή του Ολυμπιακού στην ενδεχόμενη νέα συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους δύο παίκτες, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ είπε:  «Αυτά είναι δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Εγώ μιλάω με τους παίκτες και είμαστε κοντά, πολύ κοντά θα έλεγα. Με τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν με πειράζει το πείραγμα, αλλά αυτοί μιλάνε για… λαγούς! Υπάρχουν, όμως, και τα ποντίκια, που πηδάνε από τα καράβια. Τρία χρόνια αυτό έκαναν. Τα ποντίκια είναι και σιχαμερά…»

Και κατέληξε ο κ. Τσαλόπουλος: «Ο προπονητής θα αποφασίσει για τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνει από το προηγούμενο ρόστερ. Η ομάδα δημιουργείται από τον προπονητή και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του προπονητή. Τους Λι και Γιαμπλόνσκι δεν τους ήξερα. Ο Καλμαζίδης τους ζήτησε και το ίδιο έγινε και με τον Ντάντε. Εμείς κάναμε πράξη τις επιθυμίες του. Έτσι γίνονται τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.