Η νέα σειρά βιβλίων “Stranger Things” θα περιλαμβάνει και prequel ιστορία

Το prequel αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2019.Netflix και Penguin Random House ενώνουν τις...

Το prequel αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2019.

Netflix και Penguin Random House ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να φέρουν το “Stranger Things” σε έντυπη μορφή. Η ιστορία δεν θα περιστρέφεται μόνο γύρω από όσα έχουμε ήδη δει αλλά θα περιλαμβάνει και ένα μυθιστόρημα prequel.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, η prequel ιστορία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από τη μητέρα της Eleven και το πρόγραμμα MKUltra. Την υπόθεση θα αναλάβει η Gwenda Bond που έχει γράψει την Young Adult σειρά γύρω από την νεανική ζωή της Lois Lane.

Η Random House θα εκδώσει επίσης και ένα behind-the-scenes βιβλίο και μια σκληρόδετη έκδοση για πιο νέους θεατές, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Τα βιβλία θα κυκλοφορήσουν αρχικά στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο με την παγκόσμια διανομή να ακολουθεί αμέσως μετά. Περισσότεροι τίτλοι αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

Μέχρι στιγμής το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας του τρίτου κύκλου του “Stranger Things” αλλά αν μπορούμε να πιστέψουμε τα λεγόμενα του Noah Schanpp πρόκειται να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν.

H παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και η υπόθεση θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985 ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου.

Μέχρι την κυκλοφορία των βιβλίων και του τρίτου κύκλου, μπορείτε να γεμίσετε το τηλεοπτικό σας πρόγραμμα με τις αγαπημένες σας σειρές από τον τηλεοπτικό οδηγό του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.