Αγχώθηκε στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Μπρέντφορντ με 2-1, επιστρέφοντας στις εντός έδρας νίκες κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο μετά από 4 ματς και το 2006

Η Μπρέντφορντ μπαίνοντας στη σέντρα της αναμέτρησης στο Σίτι Γκράουντ, μετρούσε απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ 6 νίκες στις τελευταίες 7 συνατήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 
Από την αρχή του ματς όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο ουσιαστικοί, πήραν προβάδισμα στο 16ο λεπτό με το Λιούις Γκράμπαν και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με ένα γκολ κι έχοντας αντιπαρέλθει χωρίς δυσκολία την απόπειρα της ομάδας του Τόμας Φρανκ να φτάσιε στην ισοφάριση.
Από την αρχή του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Μάρτιν Ο Νιλ έψαξαν το δεύτερο γκολ. Γκράμπαν και Ντιόγκο Γκονσάλβες έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς η Μπρέντφορντ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Σόγιερς κατέληξε στο δοκάρι. 
Ο Γκράμπαν απέτυχε εκ νέου να κάνει το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι καθώς το εξουδετέρωσε ο Μπέντλεϊ, όπως και την κεφαλιά του Γουότσον στην εξέλιξη της φάσης. 
Ο στόπερ Ουαγκέ στο 79ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0, αλλά η μείωση του σκορ από τον Κάνος στο 89ο, έκανε αγχωτικό το φινάλε του παιχνιδιού. 
Ο Παντιλίμον στάθηκε στο ύψος του στην ενέργεια του Γουότκινς και η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο με τον Μάρτιν Ο Νιλ στον πάγκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.