Μαρκόζης: «Στόχος μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θέλει ο Κώστας Μαρκόζης.

Να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θέλει ο Κώστας Μαρκόζης. Ο Έλληνας κολυμβητής έπιασε το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν και τόνισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του, να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Αρχικά, ο Μαρκόζης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επίδοση μου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν γρηγορότερη απ’ ότι περίμενα. Ήθελα να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό ή τουλάχιστον να κατεβάσω τους χρόνους μου και να το πλησιάσω. Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους αγώνες».

Και συμπλήρωσε: «Τα πάντα είναι καλοδεχούμενα. Ποιος δεν θα ήθελε ένα μετάλλιο; Πάντως έχω ήδη κάνει μία επιτυχημένη χρονιά φέτος. Από κει και πέρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευτυχώς στο Χαϊδάρι που προπονούμαι η κατάσταση είναι πολύ καλή. Γενικά πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και ιδιαίτερα στο θέμα των αγώνων. Δηλαδή, εγώ πήγα στο εξωτερικό για να πάρω συμμετοχή σε ένα απλό μίτινγκ, το οποίο είναι καλύτερο από το δικό μας πρωτάθλημα, ώστε να κάνω έναν «ποιοτικό» αγώνα. Επιπλέον, έχω τη στήριξη των γονέων μου οι οποίοι με βοηθάνε, του προπονητή ο οποίος είναι όλη την ώρα από πάνω μου και γενικά όλων όσοι είναι κοντά μου».

Τέλος, ο Έλληνας αθλητής τόνισε: «Σίγουρα είναι στόχος μου το όριο για τους Ολυμπιακούς. Είμαι αρκετά κοντά και θα προσπαθήσω να το πετύχω. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι όνειρο ζωής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.