Βλέπουν το χρώμα του χρήματος

Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να λάβουν μέρος των οφειλομένων από τη διοίκηση της ομάδας.

Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να λάβουν μέρος των οφειλομένων από τη διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μοιραστούν περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, όπως έχει υποσχεθεί η διοίκηση, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μπουν στους λογαριασμούς τους, περισσότερα χρήματα.

Αυτή θα είναι η πρώτη δόση που θα καταβάλει στην πλευρά των παικτών η διοίκηση της Ένωσης, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις στα αποδυτήρια και να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να στρέψουν την προσοχή τους στην συνέχεια του πρωταθλήματος, χωρίς να ταλαιπωρούνται από οικονομικά προβλήματα. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το ποσό που συγκέντρωσε η διοίκηση από τους μετόχους και μέρος του οποίου πήγε σε διάφορες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, όπως η Εφορία.

Από εκεί και πέρα, ανησυχία επικρατεί για την κατάθεση των χρημάτων του άγνωστου επενδυτή, τα οποία θα έπρεπε να έχουν μπει στους λογαριασμούς της Ένωσης από το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θα περιμένουν και την Παρασκευή, μήπως υπάρξει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Αν κάτι τέτοιο δε γίνει, τότε θα συνεχιστούν οι προσπάθειες συγκέντρωσης των 3,6 εκατομμυρίων που απαιτούνται για να αποφευχθεί η τιμωρία της UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.