«Διπλό» με ανατροπή (2-1) η Καλλιθέα στον Πλατανιά!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την έκτη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (!), πέτυχε η Καλλιθέα επί του Πλατανιά με 2-1 και παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου, τη στιγμή που ο αντίπαλός της κάνει... κοιλιά!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την έκτη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (!), πέτυχε η Καλλιθέα επί του Πλατανιά με 2-1 και παραμένει «ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου, τη στιγμή που ο αντίπαλός της κάνει… κοιλιά!

Η επιτυχία των Αθηναίων αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς προήλθε έπειτα από ανατροπή αφού οι Χανιώτες είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, η Καλλιθέα αντέδρασε και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της στην τρίτη διαδοχική ήττα και φυσικά τον έριξε από την κορυφή.
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 21′ με σουτ του Μαραγκουδάκη, στον οποίο έφτασε η μπάλα έπειτα από ατομική ενέργεια και πάσα του Μιρτσέτα.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή λίγο έλειψε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Ντιαλό βγήκε απέναντι στον Λαζαρίδη αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Η Καλλιθέα συνέχισε να αναζητά το γκολ και τελικά η προσπάθεια των παικτών της απέδωσε καρπούς μιας και στο 64′ ο Φουντουκίδης με δυνατό σουτ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τον Λαζαρίδη και ισοφάρισε σε 1-1.
Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν, στη συνέχεια, το γκολ της νίκης αλλά τα σουτ των Δέντσα, Χαϊκάλη και Ντιαλό δεν βρήκαν στόχο.

Αντίθετα, στο 82′ μετά από ένα ακόμη κόρνερ, ο Κατσίκης με σουτ πέτυχε το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Μαραγκός, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης, Πάγκαλος (51′ Χαϊκάλης).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης, Φαρινόλα (54′ Μαρουκάκης), Πρίπου, Μουσταφίδης, Ντιαλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.