Συγχαρητήρια Σεβαστή παρά τον υποβιβασμό

Η εθνική ομάδα στίβου δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατηγορία με τον αρχηγό αποστολής πάντως να συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθειά τους.
12/08/2019 • 15:55
Ο Βασίλης Σεβαστής έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα στίβου
  • shares
Η εθνική ομάδα στίβου πήρε τη δέκατη θέση στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, δεν κατάφερε να παραμείνει στη Super League, την κορυφαία κατηγορία, ωστόσο οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια. Ο αρχηγός της αποστολής, Βασίλης Σεβαστής, έκανε τον απολογισμό του κατά την αναχώρηση της ομάδας από τη Βαρσοβία.

««Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πρωτοκλασάτοι της αποστολής έκαναν για μία ακόμη φορά εμφανή την παρουσία της χώρας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το γεγονός ότι με αυτές τις συνθήκες είμαστε η δέκατη χώρα της Ευρώπης, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία των αθλητών και των προπονητών. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες μέσα στις οποίες αθλητές και αθλήτριες κάνουν πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, χωρίς ένα κλειστό στάδιο, χωρίς προπονητικό κέντρο αντάξιο επιπέδου και χωρίς μια σειρά από μέσα, που είναι απαραίτητα για να κάνει κανείς πρωταθλητισμό με τον έντονο διεθνή ανταγωνισμό της εποχής. Εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας