ΟΧΕ: Νέο μέλος του Δ.Σ. ο Αραπακόπουλος

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος αποτελεί το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος αποτελεί το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά του εκπροσώπου του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ), Ανδρέα Αραπακόπουλου, ως νέου μέλους του Δ.Σ., σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Ο πίβοτ της ΑΕΚ, ο οποίος είναι πρόεδρος του ΠΣΑΧ, έχει πτυχίο Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ έχει ξεκινήσει και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2014, έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Βύρωνα (2005-2006), Βριλήσσια (2009-2010), Δούκα (2010-2018), Ολυμπιακό (2018-2020), ενώ τώρα βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο 26χρονος άσος έχει κατακτήσει ένα νταμπλ με τον Ολυμπιακό (2019), έχει αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός (2017, 2019) και καλύτερος πίβοτ (2019) της Handball Premier.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο Αραπακόπουλος τόνισε: «Ο νέος αθλητικός νόμος μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε νόμιμο εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αφού θα μπορούμε πλέον να έχουμε φωνή και πιο ουσιαστικό λόγο για τις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο του αθλήματος μας. Θα μάθουμε και εμείς μέσα από αυτή την νέα διαδικασία και θα μπορούμε να θέσουμε και τα δικά μας θέματα. Πρώτο μας μέλημα είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών».

Στο μεταξύ, η ΟΧΕ ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της συνεδρίασης του σημερινού διοικητικού συμβουλίου πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:
«-Αποφασίστηκε να υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η υποψηφιότητα για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball Νέων-Νεανίδων (Κ17) στο αθλητικό κέντρο AvantGarde στην Καρδία Θεσσαλονίκης το διάστημα 20-23 Μαΐου 2021.

-Σε συνέχεια της απόφασης της Γ.Σ. Σεπτεμβρίου θα γνωστοποιηθεί με έγγραφο στην ΓΓΑ η πρόθεση της Ομοσπονδίας για την επίσημη ανακήρυξη του Beach Handball ως ξεχωριστός κλάδος άθλησης της ΟΧΕ, σύμφωνα και με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.