Τσιτσιπάς: “Δεν βρήκα το πάθος μου” (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την ήττα του από τον Μίλος Ράονιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Μίλος Ράονιτς και αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας τενίστας.

Για το γεγονός οτι πέρασε με walkover τον πρώτο αγώνα και αν επηρεάστηκε:

“Το σκεφτόμουν λίγο την ώρα του αγώνα. Παρά το ότι το σκορ ήταν τόσο κοντά, ένιωθα λίγο μουδιασμένος μέσα στον αγώνα. Δεν ήμουν εκεί, δεν ήταν εκεί η προσοχή μου. Ήταν πάρα πολύ περίεργο. Δεν μπορούσα να βρω πάθος, να παίξω με πάθος. Υπήρχε μια μονοτονία στον αγώνα. Με έκανε όχι να βαρεθώ, γιατί το Australian Open είναι από τα μεγαλύτερα τουρνουά της χρονιάς, για να χάσω τον ρυθμό μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το στυλ του, δεν ξέρω αν ήμουν εγώ. Δεν έχω απάντηση”.

Για το μέλλον:

“Ελπίζω να δω στην αλλαγή στον εαυτό μου, όπως είδα από πέρυσι. Αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, νομίζω ότι του χρόνου θα γίνουν σπουδαία πράγματα εδώ. Είναι όλα θέμα μυαλού και να πάρω την απόφαση να αλλάξω προς το καλύτερο”. 

Για τι πήγε στραβά στο ματς:

“Δεν έκανα λάθη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να πήγε στραβά. Μάλλον το ότι ήμουν πιο παθητικός στα πρώτα γκέιμς στο σερβίς μου που έφαγα μπρέικ. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Γι’ αυτό είναι πολύ περίεργο το ματς. Είναι μερικά χτυπήματα που κάνουν τη διαφορά”. 

Για την τακτική του για τη συνέχεια:

“Νομίζω ότι είμαι στον σωστό δρόμο, έχω βελτιώσει πολλά πράγματα. Θα βάλω σαν προτεραιότητα να κρατήσω αυτό που έχω και να το εξελίξω όσο περνάει ο χρόνος. Γιατί αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει κάποια καλά πράγματα και θέλω να τα κρατήσω. Μέρα με τη μέρα να τα βελτιώνω λιγάκι, να μην πάω κατευθείαν στο φουλ, να χτυπήσω κόκκινο. Διότι αυτό με έκανε να έχω αυτά τα σκαμπανεβάσματα στα μέσα της χρονιάς και δεν θέλω να ξανασυμβεί. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία στα αποτελέσματά μου, στο μυαλό μου, στην εγκεφαλική μου υγεία”.

Για τους Έλληνες που βρέθηκαν δίπλα του:

“Με βοήθησε ο κόσμος και πάντα με βοηθάει. Δεν θέλω να παρεξηγηθούν γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους την είπα πριν μερικές μέρες, όταν είπα να σέβονται τον αντίπαλο. Πραγματικά τους χρειάζομαι εδώ πέρα, γιατί κάνουν πολύ ξεχωριστή την ατμόσφαιρα. Όμως, απλά δεν ήμουν σε εγρήγορση. Δεν υπήρχε μια φορά στον αγώνα που να ήμουν σε εγρήγορση. Όταν βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση, μπορώ να κάνω θαύματα και να ξεπεράσω τον εαυτό μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.