Δέσμευση η επιτυχία της διοργάνωσης με προτεραιότητα την ασφάλεια

Στη σπουδαία προσπάθεια που στόχο έχει τη διπλή επιτυχία, αφενός με την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Τένις στο WorldGroupI του DavisCup, αφετέρου με την άρτια οργάνωση και ασφάλεια των αγώνων, αναφέρθηκε ο Διευθυντής Διοργάνωσης Αλέξης Ζητρίδης.

«Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας, η Ε.Φ.Ο.Α.φιλοξενεί στην Ελλάδα τόσουψηλού επιπέδου αγώνες όπως είναι η αναμέτρηση Ελλάδας – Λιθουανίας για την άνοδοστο World Group I, την κορυφαία κατηγορία του DavisCup, στην οποία η Ελλάδα δεν έχειβρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.
Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, του RicardasBerankis και των υπόλοιπων αθλητώντων δύο Εθνικών ομάδων, αποτελούν εγγύηση για εξαιρετικό θέαμα και συναρπαστικούςαγώνες στις 18 και 19/9 στα ανακατασκευασμένα «σκληρά» γήπεδα του LyttosBeach στηνΚρήτη.
Στοίχημα και δέσμευση για εμάς ως διοργανωτές είναι, στις ιδιαίτερες συνθήκες πουβιώνουμε σήμερα, να υλοποιήσουμε αγώνες που όχι μόνο θα ικανοποιούν τα υψηλάstandards της ITF αλλά θα τα ξεπερνούν, προσφέροντας τόσο στους αθλητές, όσο και στους φίλους του τένις που θα τους παρακολουθήσουν από κοντά ή από την πλατφόρμα της Cosmote TV, μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία.
Με προτεραιότητα μας την ασφάλεια της υγείας όλων, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμεαθλητές και κοινό στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του LyttosBeachσε μια γιορτή του τένις.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας».

Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.
Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.