Λαύριο – Κολοσσός 74-82: Πρώτη νίκη για τους Ροδίτες με τρομερό δεύτερο ημίχρονο
Σκοράροντας 49 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο εκ των οποίων 32 στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός ανέτρεψε το -14 του ημιχρόνου και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο Λαύριο.
Μαρούσι-Κολοσσός Ρόδου 70-67: Στόουβ και Ρέινολντς «υπέγραψαν» τη πρώτη νίκη (highlights)
Ποδαρικό στην φετινή GBL για το Μαρούσι, αναγκάζοντας τον Κολοσσό Ρόδου στην δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια. Τζόναθαν Στόουβ με 21 πόντους και Κάμερον Ρέινολντς με 19 πόντους, ηγήθηκαν για τους γηπεδούχους.
Βαριά ήττα στην ιστορική πρεμιέρα για τον Κολοσσό (highlights)
Με βαριά εκτός έδρας ήττα άρχισε το παρθενικό ταξίδι του Κολοσσού στο Basketball Champions League. Η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα «έπεσε» με το τελικό 84-54 από τη γαλλική Σεν Κεντέν, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.
Κολοσσός: Αλλαγή ημερομηνίας στο ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι
Ο Κολοσσός θα υποδεχθεί την Τενερίφη στις 16 Οκτωβρίου (18:30) στον πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, καθώς έγινε μετάθεση στις έδρες των δύο παιχνιδιών και οι Ροδίτες θα φιλοξενήσουν πρώτοι τους Ισπανούς στη φάση των ομίλων του BCL
Basket League: Το «πάρε-δώσε» των ομάδων με 57 νέους ξένους παίκτες και τον προδιεγραμμένο «επίλογο» της σεζόν
Η ιστορία του...Σίσυφου επαναλήφθηκε και αυτό το καλοκαίρι. Ο Μίλωνας έγινε η τρίτη ομάδα, μετά το Ψυχικό και τον Τρίτωνα που κερδίζει αγωνιστικά την άνοδο, αλλά δεν μπορεί να την εκπληρώσει.
Πανιώνιος: Τιμωρήθηκε η έδρα, θα προσπαθήσει να παίξει στη πρεμιέρα της Basket League με κόσμο
Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα με τον Ηρακλή που έκρινε την άνοδο στην Basket League, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται μέσω ανακοίνωσης, αναφέροντας ότι θα προσπαθήσουν με κάθε νόμιμο ένδικο μέσο να ακυρωθεί η απόφαση.