Πάτησε Ελλάδα ο «ασημένιος» Καραλής – «Στόχος το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες!»

Ελληνικό έδαφος πάτησε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Οι πρώτες δηλώσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και το βάθρο.

Στην Ελλάδα με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές επέστρεψε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο αθλητής στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

«Πήγε πολύ καλά το ξεμάτιασμα όλων των Ελλήνων. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν ένας αγώνας πολύ σημαντικός γι’ εμένα, πήγα με μία δυσκολία από τον προκριματικό και κατάφερα να ξεπεράσω τόσο τις δυσκολίες όσο και τους πόνους που είχα. Κατάφερα να φέρω το πρώτο μετάλλιο για μένα στον ανοιχτό στίβο. Είναι μία παρακαταθήκη για την καριέρα μου και θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι στα βάθρα και στις μεγάλες επιδόσεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Ίσως το κάνω την Κυριακή στο Fly Athens και καλό όλο τον κόσμο να έρθει στο Καλλιμάρμαρο. Είναι μια ευκαιρία για όλο τον κόσμο να έρθει και θα είναι δωρεάν για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες όλων των αθλητών στο Πανευρωπαϊκό».

Τέλος στάθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγους μήνες στο Παρίσι και στο πολυπόθητο μετάλλιο: «Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς είχα πάρει την τέταρτη θέση, τώρα θέλω ένα μετάλλιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά στην προπόνηση και στους αγώνες. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω και να φέρω ένα μετάλλιο στη χώρα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.