Τεντόγλου: «Είμαι κλειστός χαρακτήρας, δε θέλω να γίνω προπονητής»

Συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, αλλά και το μέλλον του.

Ακόμη μία συνέντευξη με εναδιφέρον από τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στα παιδικά του χρόνια, το μέλλον του, αλλά και το πώς είναι σαν άνθρωπος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day»:

Για την ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη: «Δεν είμαι άτομο του κόσμου, που ζητάει παλαμάκια και θα παίξει με τον κόσμο. Το έχω συνηθίσει και δε μου δίνει αδρεναλίνη. Όταν ήμουν μικρότερος και άκουγα παλαμάκια η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη».

Για το τί θα έλεγες στον έφηβο Μίλτο που έκανε παρκούρ με τους φίλους το: «Θα του έλεγα συνέχισε αυτό που κάνεις, θα πάνε όλα καλά».

Για το ότι θα τα καταφέρει: «Μήπως αυτό χαλούσε το timeline; Δε ξέρω. Μήπως χαλούσε… Άρα θα του έλεγα “μια χαρά είσαι” ή θα του έλεγα «χάλια είσαι, πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερο”».

Για το αν υπάρχει ταβάνι σε έναν αθλητή σε αυτό το επίπεδο: «Επειδή παίζουμε τόσο στα άκρα, έχει όρια. Απλά δεν έχουν γίνει ακόμα, ούτε για εμένα. Ψάχνω να βρω πού είναι αυτά τα όρια».

Για το αν έχει φτάσει ποτέ σε μια περίοδο μεγάλου άγχους που να μη θέλεις να προπονηθείς ή να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις: «Όχι, από μικρός είχα έναν δικό μου τρόπο. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας και βρίσκω τους τρόπους μόνος μου, άμα θέλω μπορεί να μη με νοιάζει τίποτα. Θα πω “δε με νοιάζει τίποτα” και “μπαμ” δε θα έχω τίποτα στο μυαλό μου. Είμαι πολύ σκληρός σε αυτό».

Για το αν βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον προπονητή σε νέα παιδιά: «Δεν είμαι σίγουρος ακόμα, αλλά νομίζω δε θέλω να γίνω προπονητής. Δε θα είμαι και καλός. Ξέρω να τα κάνω, αλλά δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Δυσκολεύομαι να τα εξηγήσω, πραγματικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.