Καραλής: Αρχίζει με Καρλσρούη και συνεχίζει στην Ουψάλα

Η αγωνιστική επιστροφή του Εμμανουήλ Καραλή για το 2023 θα πραγματοποιηθεί στο μίτινγκ της Καρλσρούης, την ερχόμενη Παρασκευή (27/1), ενώ στις 2 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Ουψάλα.

Έτοιμος να κυνηγήσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του και μαζί τη συμμετοχή και διάκριση στα κορυφαία γεγονότα του έτους, ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Εμμανουήλ Καραλής μετρά αντίστροφα για μία διοργάνωση, αυτή της Καρλσρούης, το επίπεδο της οποίας αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται από τις 19 Φεβρουαρίου στη Σπάλα της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με Πολωνούς επικοντιστές, αλλά και με τον Μίλτο Τεντόγλου. Στο επί κοντώ, στην Καρλσρούη, θα αγωνιστούν ακόμη ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλίας), ο Βαλεντίν Λαβιλενί (Γαλλία), ο Κέισι Λάιτφουτ (ΗΠΑ) και ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε .

Ο Καραλής μετά την Καρσλούη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ στην Ουψάλα στις 2 Φεβρουαρίου. Ο Καραλής γυμνάζεται με τον πατέρα του, Χάρη, βρίσκεται στην 16η θέση του ράνκινγκ που αφορά στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει θέση για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.