Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου: Η Στεφανίδη “πέταξε” στα 4.75 μ. (vid)

Επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη επίδοση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη επίδοση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, περνώντας τα 4.75 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στην Πάτρα. Τον αγώνα κέρδισε η Νικόλ Κυριακοπούλου με επίδοση στα 4.65 μ.

Στην πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε δίχως ανταγωνισμό στον τελικό, καθώς προτίμησε να είναι ξεκούραστη για το Diamond League της Ιταλίας, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή.

Πρώτη στον τελικό τερμάτισε η Νικόλ Κυριακοπούλου με επίδοση στα 4.65 μ., επίδοση που κατέγραψε και η Ελένη Πόλακ, ωστόσο τερμάτισε δεύτερη λόγω περισσότερων προσπαθειών.

Πρωταθλήτρια η Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία γυναικών, πετυχαίνοντας την 11η νίκη της σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, πετώντας τη σφαίρα στα 58,17 μετρά, ενώ στα 110μ. μετ’ εμποδίων τερμάτισε πρώτος ο Μιχάλης Κιάφας. Στα 400 μ. ανδρών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παππάς με 47.27.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.