Κοντά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του «Δικεφάλου του Βορρά» επικράτησε στη Νέα Ιωνία με 24-19 και θέλει μία ακόμη νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο.

Πολύ κοντά στο δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της βρίσκεται η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε στη Νέα Ιωνία 24-19 της ομώνυμης ομάδας, στον δεύτερο τελικό της Α1, έκανε το 2-0 στη σειρά και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής, για πρώτη φορά μετά το 2013. 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρούλια θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του, την Κυριακή (12/5) στο κλειστό της Νεάπολης. Ο δεύτερος τελικός ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, όπου πρωταγωνίστριες ήταν οι δύο τερματοφύλακες, Μάγδα Κεπεσίδου και Καμποϊμ ντε Ολιβέιρα. Οι «ασπρόμαυρες» πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενες 9-8, αλλά στις αρχές του β΄ μέρους έκαναν ένα σερί 5-0 και ξέφυγαν 16-11. Η Νέα Ιωνία προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά οι φιλοξενούμενες διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έφυγαν με μία νίκη που ισοδυναμεί με… μισό πρωτάθλημα.

O.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Ναϊσίδου-Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου Μ., Μανιά 5, Φράγκου, Καρέλα 2, Μαρκή, Κερλίδη, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου Ν., Διακογιάννη, Χρυσή 2, Κοντοστέργιου 1, Σαραντάκου, Άντριτσουκ 4, Κόβιτς 2, Χρονοπούλου 3, Καραμάνου.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 5, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 7, Ζυγούρα 3, Κρίτζαλη,Ευμορφίδου, Καμπόιμ, Σαμολαδά 1, Φερφόλια 2, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Μπατζαρακούδη, Νίκολιτς 3, Βαφειάδου, Λάρα Ζντράβκο 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.