Επέστρεψε ο Φύκατας

Νέα ενωτική διοίκηση προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές του Φίλιππου Βέροιας και το γεγονός που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα η επιστροφή στο Δ.Σ. του πρώην προέδρου, Γιώργου Φύκατα, ο οποίος πιθανότατα θα τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας να μείνει όρθιος ο ιστορικός σύλλογος.

Νέα ενωτική διοίκηση προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές του Φίλιππου Βέροιας και το γεγονός που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα η επιστροφή στο Δ.Σ. του πρώην προέδρου, Γιώργου Φύκατα, ο οποίος πιθανότατα θα τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας να μείνει όρθιος ο ιστορικός σύλλογος. Ο Γιώργος Φύκατας συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ και την πορεία ως τον τελικό του Challenge Cup το 2003, αλλά και τη συμμετοχή στους ομίλους του Chamnpions League το 2004, όταν οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τρεις νίκες και έχασαν στην ισοβαθμία την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Φύκατας χαρακτήρισε εαυτόν εγγυητή της ενότητας του συλλόγου και προανήγγειλε ξεχωριστές επιτροπές και ξεχωριστά ταμεία για κάθε τμήμα, ενώ τόνισε ότι έχει την υποστήριξη ισχυρών οικονομικών παραγόντων της Βέροιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.