Πρώτη συγκέντρωση για Εθνική

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε στην Αθήνα η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, ενόψει των πρώτων αγώνων της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε στην Αθήνα η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, ενόψει των πρώτων αγώνων της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στο Δαϊς ως την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στη Φινλανδία για δύο φιλικά παιχνίδια με την εθνική ομάδα της σκανδιναβικής χώρας. Την Τετάρτη 4/11 (19:15) η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην πόλη Ντόμπελε τη Λετονία, στην πρεμιέρα των προκριματικών, και την Κυριακή 8/11 (15:00) θα υποδεχθεί στην Πάτρα την Κύπρο. Οι δύο αγώνες είναι στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου, στον οποίο μετέχει επίσης και η Ουκρανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Κρανάκης, πρόσθεσε στις κλήσεις που είχε ανακοινώσει την περασμένη Παρασκευή τους Άγγελο Τσίλη και Λευτέρη Κρεμαστιώτη. Έτσι στην προετοιμασία μετέχουν συνολικά 26 αθλητές, που είναι οι εξής: 

Γιώργος Μπάρμπας, Αντώνης Χάλαρης, Δημήτρης Κατσίκης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Νίκος Λοϊζος, Χριστόδουλος Μυλωνάς, Αδάμ Παπαδόπουλος, Λευτέρης Κρεμαστιώτης (Διομήδης Άργους), Παντελής Κωστακίδης, Δημήτρης Τζηράς (Ποσειδών Λουτρακίου), Παναγιώτης Νικολαϊδης, Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης (Φίλιππος Βέροιας), Απόστολος Παλάσκας, Άγγελος Τσίλης (ΠΑΟΚ), Τάσος Δέσπος (ΧΑΝΘ), Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Τάσος Παπαδιονυσίου (Πανελλήνιος), Κώστας Γουργούμης (Βίζε/Βέλγιο), Γιάννης Μπάσμαλης (Λιμόζ/Γαλλία), Χρήστος Τσάτσος (ESMGO/Γαλλία), Χάρης Μάλλιος (Στραλσούντερ/Γερμανία), Θόδωρος Ευαγγελίδης, Σωτήρης Μαραγκός (Μέκλενμπουργκ/Γερμανία), Νίκος Τζούφρας (Αϊντραχτ/Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ρόστοκ/Γερμανία), Σάββας Σάββας (Χαμ/Γερμανία).

Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Μαστορογιάννης, δήλωσε: «Δεν το συζητάω ότι πρέπει να φέρουμε εις πέρας με θετικό πρόσημο τους αγώνες με Λετονία και Κύπρο. Είναι ομάδες στα μέτρα των δικών μας δυνατοτήτων. Η ομάδα έχει πολλά καινούρια πρόσωπα, ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί αρκετά. Θα πρέπει να συνδυάσουμε ανανέωση και αποτελέσματα. Είναι δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Είναι από τις περιπτώσεις που έχουμε κάποιες μέρες προετοιμασίας, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων».

Ο 21χρονος Τάσος Δέσπος, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με τα υπόλοιπα παιδιά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αρμονική συνεργασία και πιστεύω ότι αυτό θα βγει και στο γήπεδο. Στα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ηλικία μου έχω να στείλω το μήνυμα ότι η πόρτα της εθνικής είναι ανοιχτή, αρκεί να δουλέψεις σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.