Πήρε Άρσιτς ο Ολυμπιακός

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ με την απόκτηση του Ιγκόρ Άρσιτς. Την φετινή σεζόν, ο 29χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στο Διομήδη και διακρίνεται για τα αντανακλαστικά του.

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ με την απόκτηση του Ιγκόρ Άρσιτς.
Την φετινή σεζόν, ο 29χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στο Διομήδη και διακρίνεται για τα αντανακλαστικά του. Προορίζεται για «μπακ απ» του Κώστα Τσιλιμπάρη, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον πειραϊκό σύλλογο.
Όσον αφορά το βιογραφικό του, στο παρελθόν υπερασπίστηκε τις εστίες των σερβικών Νάπρεντακ και Ραντνίκι, καθώς και των Πέλιστερ και Ράμποτνικ, έχοντας πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη.
Η ανακοίνωση:
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο Άρσιτς είναι 29 ετών (19/10/1989) και έχει ύψος 1,88μ.

Ο Ιγκόρ Άρσιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr για την μεταγραφή του :

“Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω κι εγώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Συμφωνήσαμε αμέσως μιας και οι φιλοδοξίες μου συνάδουν με τους στόχους του σωματείου. Θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε τους εγχώριους τίτλους στον Πειραιά, αλλά και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη. Θα κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.