Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση των Ζάγια και Τσούριτς

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (22/6) την απόκτηση δύο παικτών από την Κροατία.

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (22/6) την απόκτηση δύο παικτών από την Κροατία.

 Οι «ερυθρόλευκοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 20χρονο δεξιό ίντερ, Γιόσιπ Ζάγια, και τον 27χρονο αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ, Ζάρκο Τσούριτς. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονται να τεθούν υπό τις οδηγίες του Κροάτη τεχνικού της ομάδας, Νέναντ Κλιάιτς.

Στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό, οι δύο Κροάτες τόνισαν:
Γιόσιπ Ζάγια: «Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Ολυμπιακό, χάρηκα και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Θα είναι η πρώτη μου χρονιά εκτός Κροατίας, αλλά ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Νέναντ Κλιάιτς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και θρύλος του κροατικού χάντμπολ και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά καινούργια πράγματα από αυτόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να παίζω με τη νέα μου ομάδα».

Ζάρκο Τσούριτς: «Μόλις μου έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα και πολύ και την αποδέχθηκα αμέσως. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω με τον διάσημο Κροάτη τεχνικό, τον Νέναντ Κλιάιτς. Αυτή τη σεζόν θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.