Τζούντο: Η σκυτάλη στην Ελλάδα

Το λάβαρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βετεράνων που θα γίνει το 2020 στην Ελλάδα, παρέλαβε με κάθε επισημότητα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης.

Το λάβαρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βετεράνων που θα γίνει το 2020 στην Ελλάδα, παρέλαβε με κάθε επισημότητα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε χθες (28/7) στα Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων θα γίνει το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάδα, σε Ρόδο ή Κρήτη, κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στους επόμενους μήνες από τη διοίκηση της ΕΟΤ, η οποία όπως τόνισε και ο κ. Καφενταράκης αναζητά έναν ελκυστικό προορισμό που θα φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους ξένους αθλητές στη χώρα μας.

«Εκτός της αγωνιστικής πρόκλησης, η διοργάνωση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την περαιτέρω προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Ο αθλητικός τουρισμός τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς έδαφος και η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βοηθήσει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρούμε άλλωστε, ότι ένας ελκυστικός προορισμός όπως είναι η Ρόδος ή Κρήτη, θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς ξένους αθλητές να βρεθούν στη χώρα μας, συνδυάζοντας αγώνες αλλά και διακοπές μαζί με τις οικογένειές τους», δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης, ο οποίος παρέλαβε χθες το λάβαρο της διοργάνωσης από την Ισπανία.

«Αποτελεί προτεραιότητα για τη νυν διοίκηση της ΕΟΤ, η ανάληψη διεθνών διοργανώσεων τέτοιου βεληνεκούς, που θα δώσουν νέα ώθηση του τζούντο στη χώρα μας. Ήδη μέσα στη χρονιά έγινε το Iliadis Cup, ενώ τον Οκτώβριο, στα Χανιά, θα γίνει ένα σπουδαίο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U18. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μας εμπιστεύεται πλέον απόλυτα και γι` αυτό μας τιμάει, δίνοντάς μας διοργανώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό της καλαντάρι», κατέληξε ο κ. Καφενταράκης, που πήρε το λάβαρο από τα χέρια μιας μεγάλης μορφής του παγκοσμίου τζούντο, της Τζέιν Μπριτζ, η οποία πλέον κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου στην EJU.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KATA και Βετεράνων της Ισπανίας (20-28/7) συμμετείχαν 778 αθλητές και αθλήτριες από 35 χώρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.