Αντίστροφη μέτρηση για το “Marathon European Youth Cup 2017”

Όλα είναι έτοιμα για το “Marathon European Youth Cup 2017”. Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης έχουν ραντεβού από την Δευτέρα (17/04) έως και το Σάββατο (22/04) οι αυριανοί πρωταγωνιστές της τοξοβολίας. Αγώνες που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Δήμος Μαραθώνα, με 308 συμμετοχές από 29 χώρες.

Όλα είναι έτοιμα για το “Marathon European Youth Cup 2017”. Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης έχουν ραντεβού από την Δευτέρα (17/04) έως και το Σάββατο (22/04) οι αυριανοί πρωταγωνιστές της τοξοβολίας. Αγώνες που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Δήμος Μαραθώνα, με 308 συμμετοχές από 29 χώρες. 

Δυναμικό «παρών» θα δώσει η ελληνική Εθνική ομάδα η οποία θα αποτελείται συνολικά από 32 αθλητές κατηγορίας Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων τόσο στο Ολυμπιακό όσο και στο Σύνθετο τόξο. Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι ομοσπονδιακοί προπονητές έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά καθώς οι αθλητές πλησιάζουν τις υψηλότερες επιδόσεις τους. Αυτό που περιμένουμε είναι να βρεθούν στους αγώνες στην καλύτερή τους μέρα προκειμένου να σημειώσουν ξανά αυτές τις καλές επιδόσεις και να διεκδικήσουν θέση στην τετράδα. Είναι σημαντικό το γεγονός πως τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη και δίνουν το 100% των δυνάμεών τους. Πιστεύω η προσπάθειά τους να ανταμειφθεί!», σημείωσε ο Αλέξανδρος Νασούλας (Ολυμπιακό Τόξο).

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου (Σύνθετο Τόξο) δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν οι αθλητές μας στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως στη διοργάνωση θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρόκειται για αγώνες υψηλού επιπέδου οι οποίοι θα προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες σε όλους τους αθλητές μας αλλά παράλληλα θα αποτελέσουν κίνητρο στην προσπάθειά τους να διακριθούν. Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα!»

Χθες Μεγάλη Πέμπτη η Εθνική μας ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της, συμμετέχοντας στο προπονητικό camp στο προπονητήριο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Νέων 2017, στον Μαραθώνα, όπου και θα προετοιμασθεί και αύριο Μεγάλο Σάββατο. 

Χορηγοί – υποστηρικτές του “Marathon European Youth Cup 2017” είναι: ο Δήμος Μαραθώνος, η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Τουρισμού, η alcatel enjoy.now, τα Coffee Island, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, το Ίδρυμα Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα, η Performance 22,   

Στο Ευρωπαϊκό Νέων θα λάβουν μέρος 29 χώρες: Αρμενία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Βρετανία, Γεωργία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Μολδαβία, Ναμίμπια, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία και Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.