Κοκκινάκης: “Σοβαρός διεκδικητής του Wimbledon ο Κύργιος”

Σίγουρος πως ο καλός του φίλος, Νικ Κύργιος έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει το φετινό Wimbledon εμφανίστηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Ο Κύργιος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που έχει πιστοποιήσει στους τελευταίους αγώνες, με τον Κοκκινάκη να εκφράζει την πίστη του στις δυνατότητες του καλού του φίλου ενόψει του Wimbledon.

“Είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για τον τίτλο. Φαίνεται καταπληκτικός. Μοιάζει σαν να είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Έριξα μια ματιά στην κλήρωση του και μου άρεσε πολύ για αυτόν. Προφανώς, τα Slam είναι σκληρά, αλλά με το παιχνίδι του και το πόσο άνετος είναι στο χορτάρι και με το πόσους αγώνες έχει παίξει, νομίζω ότι μπορεί σίγουρα να κάνει μεγάλη πορεία εδώ. Είμαι αρκετά σίγουρος για αυτό.

Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εκεί έξω, ειδικά όταν τα ματς είναι στα πέντε set. Πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε πέντε set. Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε straight sets και το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δίνεις συνεχόμενους αγώνες. Αλλά το κλειδί για αυτόν είναι αν μπορεί να το παίξει αρκετά άνετα, ειδικά στους πρώτους γύρους, νομίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κοκκινάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!