«Σβηστά» στον 2ο γύρο η Σάκκαρη, 2-0 σετ την Μπιουρέλ

Η Μαρία Σακκάρη νίκησε με 2-0 (6-2, 6-3) σετ της Γαλλίδα Κλάρα Μπιουρέλ και πέρασε στον επόμενο γύρο του Roland Garros, εκεί θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούτσοβα.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια εάν εξαιρέσει κανείς ένα κακό game στο πρώτο σετ, στο υπόλοιπο μέρος της αναμέτρησης ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς απέναντι στην Μπιουρέλ και παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν πήρε με άνεση την πρόκριση για τον 2ο γύρο του σπουδαίου Grand Slam.

Το έργο της Ελληνίδας στη συνέχεια του τουρνουά θα είναι πιο δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα, η οποία νωρίτερα επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Καρόλ Μονέ.

Οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους στα πρώτα δύο game, με την Σάκκαρη να κάνει το πρώτο break και να προηγείται με 3-1. Κι ενώ προηγήθηκε με 40-15 στο πέμπτο game υπέπεσε σε σωρεία λαθών στη συνέχεια με αποτέλεσμα η Μπιουρέλ να «πάρει πίσω» το break και να μειώσει σε 2-3. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνήλθε άμεσα και με δύο απανωτά break, αλλά και διατηρώντας το σερβίς της έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2.

Με break της Γαλλίδας άρχισε το δεύτερο σετ, αλλά η Σάκκαρη «απάντησε» αμέσως και ισοφάρισε σε 1-1. Μέχρι το 6ο game υπήρχε απόλυτη ισορροπία (3-3), η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και προηγήθηκε με 4-3, ενώ με break στο 8ο game ξέφυγε με 5-3 κι έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, την οποία και κατέκτησε με 6-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.