Νίκησε Μονφίς και κοινό ο Μάρεϊ

O Άντι Μάρεϊ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός επικρατώντας 3-2 σετ του Γάλλου.

O Άντι Μάρεϊ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός επικρατώντας 3-2 σετ του Γάλλου.

Ο Βρετανός έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το ματς με στρέιτ σετς νίκη αλλά ο Γάλλος είχε στο πλευρό του 15.000 φίλους και έναν διψασμένο για νίκη Μονφίς. Έτσι, ο Γάλλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα σετ αλλά ο Μάρεϊ επιβλήθηκε πνευματικά κυρίως στο πέμπτο και τελευταίο σετ με 6-0 και πήρε τη νίκη.

Το νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει ότι έχει επανέλθει για τα καλά σε τοπ επίπεδο επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μάρεϊ στο τέλος παραπονέθηκε στον chair umpire καθώς είχε αρχίσει να νυχτώνει και η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη.

Ωστόσο, παίζοντας εξαιρετικό τέννις κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 (6-4, 6-1, 4-6, 1-6, 6-0) και επόμενος αντίπαλός του είναι το φαβορί του τουρνουά, Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.