Συνεχίζει ακάθεκτη η Πέτκοβιτς, εύκολη πρόκριση για Χάλεπ

Η Αντρέα Πέτκοβιτς συνεχίζει να εκπλήσσει στο Ρολάν Γκαρός καθώς νίκησε στα προημιτελικά την Σάρα Εράνι με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Η Αντρέα Πέτκοβιτς συνεχίζει να εκπλήσσει στο Ρολάν Γκαρός καθώς νίκησε στα προημιτελικά την Σάρα Εράνι με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Η Γερμανίδα, νούμερο 27 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού απέκλεισε την Ολλανδή Μπέρτενς κατάφερε να επικρατήσει και της Εράνι στα προημιτελικά παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τις «4» της διοργάνωσης.

Η Πέτκοβιτς μπήκε απ’ την αρχή πολύ δυνατά και κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της κατακτώντας το σετ με 6-2. Στο δεύτερο σετ η Ιταλίδα, νούμερο έντεκα της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε κουρασμένη με την Γερμανίδα να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο και να παίρνει το σετ και πάλι με 6-2, παίρνοντας και τη νίκη με 2-0.

Στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Σιμόνα Χάλεπ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 2-0 σετ.

Η Ρουμάνα μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στη Ρωσίδα και τα κατάφερε. Η Κουζνέτσοβα ουσιαστικά δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα και η Χάλεπ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.