Τένις: Ζήτησε αλλαγή στις ώρες των αγώνων ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε από τους διοργανωτές να αλλάξουν οι ώρες έναρξης των αγώνων του τένις, στη συνέχεια του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Σέρβος τενίστας δήλωσε πως το πρόγραμμα μπορεί να ξεκινάει στις 15:00 τοπική ώρα και όχι στις 11:00, όπως ισχύει μέχρι τώρα. Ο Τζόκοβιτς τόνισε πως οι αγώνες μπορούν να διεξαχθούν με προβολείς και πως θα ήταν καλύτερο για τους αθλητές να αγωνίζονται σε καλύτερες καιρικές συνθήκες, με λιγότερη ζέστη.

Χαρακτηριστικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να αρχίζουμε τους αγώνες στις 3 μ.μ. Ακόμα έχουμε γύρω στις 7 ώρες μέχρι το τέλος της ημέρας και υπάρχουν και προβολείς στα γήπεδα. Εύχομαι η ITF να είδε και να κατάλαβε τι έγινε. Όλοι οι αθλητές ονειρεύονται να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάποιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μετά από μόλις 30 λεπτά αγώνα. Δεν είναι αυτοί οι Ολυμπιακοί που θέλουμε να έχουμε. Μίλησα στους διοργανωτές και παρά τις διαδικαστικές δυσκολίες, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινούν πιο αργά οι αγώνες για το υπόλοιπο του τουρνουά. Αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.