Πρόκριση στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο για την Σάκκαρη (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη, εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνούα του Σαν Ντιέγκο, (6-3, 2-2 ret) καθώς η αντίπαλός της αποσύρθηκε από το παιχνίδι στο δεύτερο σετ, λόγω τραυματισμού.

Η Μαρία Σάκκαρη, για πρώτη φορά στην καριέρα της, θα δώσει το παρών στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο, καθώς η αντίπαλός της, η Οσόριο, αποσύρθηκε από το ματς, λόγω τραυματισμού,

Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή αθλήτρια στο 2-1 του δεύτερου σετ, ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, επέστρεψε με δεμένο τετρακέφαλο, όμως μόλις έγινε το 2-2 από την Σάκκαρη, πλησίασε το φιλέ, έδωσε το χέρι της στην Ελληνίδα και αποχώρησε, καθώς πονούσε αρκετά.

Στο πρώτο σετ, η 28χρονη Ελληνίδα, ξεκίνησε με τρία λάθη στο σερβίς της, όμως σχετικά γρήγορα, φάνηκε να βρίσκει ρυθμό. Αμφότερες, κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο γκέιμ, τότε που η Σάκκαρη, έσπασε για πρώτη-και μοναδική φορά- το σερβίς της 21 ετών Κολομβιανής.

Εν συνεχεία, με καλό σερβίς, έκανε το 6-3 σε 43 λεπτά.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού

Στο 2-1 στο δεύτερο σετ, η Οσόριο, νούμερο 78 στον κόσμο, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Επέστρεψε και έχασε το γκέιμ για να γίνει το 2-2. Εκεί έδωσε το χέρι στην Σάκκαρη και της ευχήθηκε καλή τύχη στην συνέχεια του τουρνούα.

Η Ελληνίδα, στην on court συνέντευξη, ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στην αντίπαλό της και όταν ρωτήθηκε, πως κατάφερε να αντιδράσει στο πρώτο σετ, όταν η Οσόριο της δημιουργούσε πρόβλημα στα σερβίς γκέιμ της, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Είχα μια συγκεκριμένη ρουτίνα την οποία έβγαλα σωστά. Είμαι αθλήτρια που βρίσκεται στο τοπ10 για κάποιο λόγο. Σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις πρέπει να δείχνεις την ποιότητά σου».

Η Ελληνίδα ολοκλήρωσε με 14 winners, 22 αβίαστα λάθη και ένα μπρέικ.

Στον επόμενο γύρο θα βρει μια εκ των Ναβάρο η Σάσνοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.