Σάκκαρη: «Είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις»

Η Μαρία Σάκακρη είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές του αγώνα με τη Νούρια Παρίθας Ντίας.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ την Νούρια Παρίθας Ντίας και θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (08/02) με την Γκράτσεβα στο τουρνουά του Λινζ της Αυστρίας. Η Σάκκαρη σχολίασε μετά την ολοκλήρωση του ματς την αγωνιστική της κατάσταση και τη συνέχεια στο τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος».

Για το τί πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς: «Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από το τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.