Σάκκαρη – Ντίας 2-0: Έβγαλε την δουλειά και πέρασε στον δεύτερο γύρο (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με 2-0 σετ την Ισπανίδα Ντίας, η οποία της έβαλε δύσκολα στο δεύτερο σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Νούρια Παρίθας Ντίας για τον πρώτο γύρο του τουρνούα στο Λινζ της Αυστρίας (WTA 250) και θα αντιμετωπίσει την Γκράτσεβα σε αυριανό αγώνα.

Στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση αυτή, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Ντίας η οποία βρίσκεται στο νούμερο 79 του κόσμου. Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση μεταξύ τους με το… άτυπο σκορ να είναι 2-1 υπέρ της Σάκκαρη.
Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη κερδίζοντας στο στρίψιμο του νομίσματος πήρε το σερβίς και με αυτό ως ”όπλο” έκανε το 2-1. Αμέσως μετά έκανε το πρώτο της μπρέικ και από κεκτημένη ταχύτητα τελείωσε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 6-1.
Στο δεύτερο σετ η 31χρονη Ισπανίδα έβγαλε αντίδραση και έχοντας το σερβίς πήρε το πρώτο γκέιμ και με καλές επιθέσεις κατάφερε να φτάσει στο 5-5 χωρίς να έχει δεχθεί μπρέικ. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Ντίας, η οποία κράτησε όσο άντεξε.

Το μπρέικ ήρθε στο κατάλληλο σημείο από την Νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης όταν και έκανε το 6-5. Αλλά στο επόμενο γκέιμ έγινε μπρέικ υπέρ της Ισπανίδας κι έτσι η αναμέτρηση έκλεισε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη το 0-2 το έκανε 3-2 και έπειτα έγινε ντέρμπι φτάνοντας στο 6-6. Το τάι μπρέικ έκλεισε με 8-6 για την Σάκκαρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.