Australian Open: Σοκαρισμένος ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του από τον τελικό του τουρνουά της Μελβούρνης.

Ο Σέρβος τενίστας έκανε λόγο για μια σοκαριστική εμφάνιση από την πλευρά του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Γιανίκ Σίνερ για τη νίκη του και τη μεγάλη πρόκριση

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Σίνερ για ένα εκπληκτικό ματς, ένα εκπληκτικό τουρνουά ως τώρα. Είναι άξια στον τελικό, ήταν πολύ καλύτερος από εμένα. Κοιτάξτε, σοκαρίστηκα με το επίπεδό μου, με την κακή έννοια. Στα πρώτα δύο σετ δεν έκανα πολλά πράγματα σωστά. Μάλλον, είναι ένα από τα χειρότερα ματς μου σε Grand Slam. Τουλάχιστον από όσο θυμάμαι. Δεν είναι ωραίο το αίσθημα να παίζεις έτσι. Μπράβο του, όμως, που έκανε τα πάντα καλύτερα από εμένα, από κάθε άποψη του παιχνιδιού. Πάλεψα, κατάφερα να ανεβάσω λίγο το επίπεδό μου στο τρίτο, έσωσα ματς πόιντ, έπαιξα ένα καλό τάι μπρέικ. Αλλά στο τέταρτο ήταν πολύ άσχημο που έχασα το γκέιμ στο 1-2 από 40-0, κόντρα στον αέρα κάπως. Συνολικά το τένις μου δεν ήταν πολύ καλό. Σε αυτές τις στιγμές ψάχνεις να βρεις ηρεμία και παράλληλα να ανεβάσεις τον εαυτό σου και το παιχνίδι σου. Προσπάθησα και ο κόσμος ήταν φοβερός, δίκαιος και για τους δύο παίκτες. Αυτό είναι όλο, συγχαρητήρια στον Γιάνικ».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τενίστας δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έπαιξα κοντά στο καλύτερό μου τένις σε όλο το τουρνουά. Το ματς κόντρα στον Μαναρινό ήταν πολύ καλό, αλλά τα υπόλοιπα ήταν κάτω του μετρίου, συγκριτικά με το πώς παίζω συνήθως στην Αυστραλία. Κατά κάποιο τρόπο με εξέπληξε, δεν περίμενα να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στα δύο πρώτα σετ. Από την άλλη, δεν ένιωθα ο εαυτός μου στο court σε όλο το τουρνουά. Μπορεί να πει κανείς ότι τα ημιτελικά είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά περιμένω το καλύτερο από εμένα, δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα».

Τέλος, ο «Νόλε» αναφέρθηκε και στο αν έπαιξε ρόλο η ηλικία του: «Να δούμε! Δεν ξέρω. Έχω υψηλές προσδοκίες για τα άλλα σλαμ, τους Ολυμπιακούς, τα τουρνουά στα οποία θα παίξω. Είναι μόνο η αρχή της σεζόν. Δεν είναι ένα αίσθημα στο οποίο έχω συνηθίσει. Ήταν πολύ όμορφο για εμένα να ξεκινάω σχεδόν όλες τις σεζόν με ένα Grand Slam, που δεν είχα χάσει ποτέ σε ημιτελικά ή τελικό του Australian Open. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικό, αλλά για να δούμε τι είναι. Δεν έπαιξα στο επίπεδο που περιμένω από τον εαυτό μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε η αρχή του τέλους, όπως κάποιοι άνθρωποι λένε. Ας δούμε τι θα γίνει στο υπόλοιπο της σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.