Ναδάλ: “Έλεγα ότι θα είναι το τελευταίο, αλλά θα επιστρέψω”

Εμφανώς συγκινημένος, μετά τον άθλο που πέτυχε κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Ράφαελ Ναδάλ αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί το φετινό Australian Open να είναι το τελευταίο της καριέρας του, όμως πλέον δεν κρύβει την όρεξη να επιστρέψει στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός τενίστας αποθέωσε τον αντίπαλο του και υποστήριξε πως ήταν ένα από τα πιο έντονα συναισθηματικά παιχνίδια που έχει δώσει στην θρυλική καριέρα του.

“Ξέρω ότι είναι δύσκολη στιγμή αλλά Ντανιίλ είσαι σπουδαίος πρωταθλητής. Δεν έχω αμφιβολία ότι κάποια μέρα θα το κατακτήσεις γιατί είσαι απίστευτος. Ήταν ένα από τα πιο έντονα συναισθηματικά ματς της καριέρας μου και είναι τιμή που μοιράστηκα το court μαζί σου. Ότι καλύτερο για το μέλλον…

Δεν ξέρω τι να πω. Είναι απίστευτο. Πριν ένα μήνα δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά τένις και σήμερα μπροστά σε εσάς κρατάω αυτό το τρόπαιο. Δεν ξέρω πόσο έχω παλέψει για να φτάσω εδώ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Δίχως αμφιβολία ήταν από τους πιο έντονους μήνες στην καριέρα μου. Αυτές οι τρεις εβδομάδες θα μείνουν στην καρδιά μου για τη στήριξη που έτυχα.

Δεν μπορώ να ευχαριστήσω την ομάδα και την οικογένεια μου. Ξέρετε πόσο δύσκολος ήταν το τελευταίο εξάμηνο. Με στηρίξατε. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Πριν ένα μήνα θα έλεγα ότι πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο μου Australian Open αλλά τώρα έχω πολύ ενέργεια για να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα που έχω τώρα. Θα συνεχίσω να βάζω τα δυνατά μου για να έρθω του χρόνου” είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.