Μάχη με το χρόνο δίνουν οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς

Πολλά επεισόδια φαίνεται πως θα έχει ακόμη το σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, μετά τη νέα ακύρωση της βίζας του, αυτή τη φορά από τον Υπουργό Μετανάστευσης της χώρας, Άλεξ Χοκ.

Για την ώρα ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν κρατείται από τις αρχές της χώρας, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και το νομικό τμήμα του Σέρβου καταβάλει υπερπροσπάθεια για να προλάβει να καταθέσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τον “Νόλε”, καθώς τη Δευτέρα ξεκινά το Australian Open. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ενημέρωσαν το δικαστήριο πως μπορούν αν έχουν έτοιμη την υπερασπιστική τους γραμμή εντός της ημέρας.

Στόχος του νομικού επιτελείου του 34χρονου είναι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να βγει απόφαση μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Σε αντίθετη περίπτωση ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αναγκαστεί να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, καθώς θα έχει χάσει το Australian Open, που είναι και ο στόχος του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.