Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Είναι χαζό…»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε τον Ράφαελ Ναδάλ ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Βαρκελώνης, αλλά ο Ισπανός έχει αντίθετη άποψη.

Ο «πρίγκιπας» του Μόντε Κάρλο, Στέφανος Τσιτσιπάς, «φωτογράφισε» ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Barcelona Open τον Ράφαελ Ναδάλ.

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον Ράφα, νομίζω εκείνος είναι το φαβορί. Σίγουρα είχα καλές εβδομάδες στο χώμα, αλλά ο Ράφα είναι ο Ράφα. Έχει επιστρέψει, παίζει καλό τένις, είμαι σίγουρος για αυτό», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφοι στη Βαρκελώνη ρώτησαν τον Ναδάλ αν συμφωνεί με τον «τίτλο» και τα λεγόμενα του «Στεφ»: «Είναι χαζό, ας είμαστε ρεαλιστές. Κι εκείνος το γνωρίζει πως δεν είναι έτσι. Υποθέτω πως υπάρχει πολύς σεβασμός εξαιτίας των όσων έχω πετύχει εδώ, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι φαβορί για να κερδίσω αυτό το τουρνουά. Απλά υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω μου που υπολογίζεται από τους αντιπάλους μου. Ίσως στον σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αγώνα να ήμουν φαβορί, δεν έχω ιδέα. Ξέρω ότι στον αγώνα με τον Ντε Μινόρ δεν θα είμαι το φαβορί, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι πράγματα για εσάς, που πρέπει να τα γράψετε, για μένα είναι απλά μια εμπειρία του να παίξω με έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου. Θα είναι ένα καλό τεστ για μένα, θα δούμε πώς θα ανταποκριθώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.