Barcelona Open: «Έμεινε» Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς, ήττα στο πρώτο γύρο των διπλών

Εκτός συνέχειας από τον πρώτο γύρο των διπλών του Barcelona Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ρόμπιν Χάασε, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Ύστερα από 62 λεπτά αγώνα οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάασε ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-4) στο πρώτο γύρο των διπλών της Βαρκελώνης.

Οι Αρεβάλο και Πάβιτς κέρδισαν το 83% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς, ενώ βρήκαν και τρία μπρέικ χωρίς να δεχθούν ούτε μπρέικ – πόιντ. Οι νικητές του διπλού έκαναν δύο μπρέικ στο πρώτο σετ και χωρίς να συναντήσουν μεγάλη αντίσταση το πήραν με 6-2.

Στο δεύτερο σετ Τσιτσιπάς και Χάασε «ανέβασαν» ρυθμό, αλλά στο έβδομο γκέιμ οι Αρεβάλο και Πάβιτς έκαναν μπρέικ και στο φινάλε πήραν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μερικές μέρες νωρίτερα κατέκτησε το τρίτο Masters στο Μόντε Κάρλο θα αντιμετώσει στο μονό του τουρνουά τον Σεμπάστιαν Όφνερ το απόγευμα της Τετάρτης (17/04). Οι υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα αρχίζουν από το δεύτερο γύρο του καταλονικού όπεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.