Μάρεϊ: «Νιώθω ότι ακόμα μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο»

Ο Άντι Μάρεϊ προετοιμάζεται για την 17η συμμετοχή του στο US Open και δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο.

Ο Βρετανός τενίστας ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στους κοιλιακούς, ο οποίος τον ανάγκασε να αποσυρθεί πριν από τα προημιτελικά του τουρνουά στο Τορόντο, όμως πλέον δηλώνει έτοιμος για το US Open.

«Οι γιατροί είδαν τις εξετάσεις και τις ακτινογραφίες. Φαίνεται να υπάρχει ένα ένα μικρό σχίσιμο το οποίο επουλώνεται και μπορώ να πω ότι οι τελευταίες 5-6 ημέρες στην προπόνηση ήταν πολύ καλές», δήλωσε αρχικά ο πρώην Νο1 του κόσμου και συνέχισε:

«Μερικοί άνθρωποι πιθανότητα σταματούν είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω σωματικού πόνου και μετά ίσως μετά από μια παρατεταμένη απουσία από το άθλημα αρχίζουν να θέλουν να επιστρέψουν ξανά.

Νομίζω ότι η περίπτωση του καθενός είναι διαφορετική. Εγώ επέστρεψα γιατί ένιωθα ότι είχα να δώσω ακόμα περισσότερα αλλά και επειδή ήμουν σωματικά σε θέση να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω».

Για την ήττα του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του Wimbledon και το γεγονός πως την επόμενη ημέρα έφυγε για διακοπές: «Έφυγα για διακοπές αμέσως μετά. Έφυγα για περίπου 6 μέρες. Ήταν μεγάλη απογοήτευση. Μίλησα με την ομάδα μου για τα πράγματα που νιώθω και τις αλλαγές σε ορισμένα χτυπήματα στο παιχνίδι μου.

Το αίσθημά μου ήταν ότι ήθελα να δουλέψω τεχνικά κάτι που θα μου επιτρέψει να παίξω όπως θέλω και με τον τρόπο που θέλει η ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.