Τσιτσιπάς: «Είχα δύσκολη αποστολή με τον Γκοφέν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως δεν είχε εύκολη αποστολή κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν και πως έδειξε ωριμότητα στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του 2-0 σετ και συμπλήρωσε πως η ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα για να φτάσει στον τελικό του United Cup, στο Περθ.

Αρχικά, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε: «Δεν είναι ποτέ εύκολα να αντιμετωπίζεις τον Νταβίντ. Ίσως, το σκορ είναι καλύτερο από ό,τι περίμενα. Έπαιξα πολύ καλά, μπόρεσα να κρατηθώ πόντο με πόντο. Ήξερα ότι είχα δύσκολη αποστολή και αντέδρασα με ωριμότητα, πήρα τον χρόνο μου σε συγκεκριμένες στιγμές, προσπάθησα να διαβάσω όσο γινόταν το παιχνίδι και αυτό λειτούργησε υπέρ μου. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να παίξω με αυτόν τον τρόπο και για το υποστηρικτικό ελληνικό κοινό».

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς συμπλήρωσε: «Χειρίστηκα με σεβασμό αυτές τις στιγμές, κυνήγησα το σερβίς μου και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα, που έσωσα εκείνα τα μπρέικ πόιντ. Πρέπει σε αυτές τις στιγμές να παίξεις με υψηλό ποσοστό επιτυχίας κι εγώ μπόρεσα να βάλω μέσα τα πρώτα σερβίς. Πήγα για εκείνο το δεύτερο σερβίς στο τελευταίο γκέιμ, είναι μάλλον σημαντικό να μην έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, να νομίζεις ότι είσαι ανίκητος. Σέρβιρα το πιο γρήγορο δεύτερο σερβίς του ματς και βγήκε πολύ έξω και δεν είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Τουλάχιστον, όμως, το κυνήγησα. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω νέα πράγματα κάθε μέρα»,

Τέλος, μίλησε και για την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας: «Είμαστε εδώ να παίξουμε με τους καλύτερους και να τους νικήσουμε. Δε δεχόμαστε τις μισές δουλειές, θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.