Τσιτσιπάς: Το… υποτιμητικό σχόλιο για Ρούμπλεφ και η απάντηση του Ρώσου

Τα σχόλια των δύο παικτών μετά το ματς τους!

Την άποψη ότι ήταν καλύτερος στην αναμέτρησή του με τον Αντρέι Ρούμπλεφ για το ATP Finals και πως ο Ρώσος επικράτησε «με τα λίγα εργαλεία που έχει» εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του με 6-3, 3-6, 2-6, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό του Έλληνα πρωταθλητή από τους «4» της διοργάνωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν αισθάνθηκε να απειλείται σε κανένα σημείο του αγώνα.

«Απλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να δω αν θα “δουλέψει”. Είναι κρίμα. Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα απλά να είμαι πολύ πιο δημιουργικός. Δεν πρέπει καν να το λέω αυτό. Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές. Αλλά, ναι, επικράτησε με τα λίγα εργαλεία που έχει. Μπόρεσε πραγματικά να τα εκμεταλλευθεί και να νικήσει», είπε μεταξύ άλλων ο 24χρονος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο Ρούμπλεφ διαφώνησε με αυτή την εκτίμηση του Τσιτσιπά, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους:

«Δεν ξέρω αν έχω λίγα εργαλεία ή όχι. Αν πάμε χτύπημα με χτύπημα, νομίζω ότι το backhand του είναι καλύτερο από το δικό μου. Το forehand του δεν είναι καλύτερο από το δικό μου. Η ταχύτητα στο σερβίς δεν είναι καλύτερη από τη δική μου. Προφανως είναι καλύτερος παίκτης γιατί είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και έχει πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, δεν νομίζω ότι τον νίκησα εξαιτίας των λίγων εργαλείων. Εάν πάρετε το μεταξύ μας ματς, κάθε ματς, έχουμε σκληρές μάχες. Φέτος έχασα από αυτόν δύο φορές σε τρία σετ και τώρα τον νίκησα σε τρία σετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.