Τσιτσιπάς: Στον ημιτελικό του Αστάνα Open

Εκπληκτικός ο Έλληνας και πρόκριση στους «4» του τουρνουά!

Στον ημιτελικό του Αστάνα Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε του Χουμπέρτ Χουρκάτς 2-0 σετ με 7-6(8) και 6-3.

Αντίπαλος του στους «4» του τουρνουά θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 9), ο οποίος νίκησε εύκολα τον Γάλλο, Αντριάν Μαναρινό (Νο 51) με 6-1, 6-2.

Το ματς:

Το πρώτο σετ, ήταν… ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους κι έφθασαν στο 6-6. Ωστόσο, στο 7ο και στο 9ο γκέιμ, ο Έλληνας πρωταθλητής, έφθασε πολύ κοντά στο μπρέικ, που θα του έδινε ισχυρό πλεονέκτημα, καθώς προηγήθηκε με 40-15. Όμως ο Πολωνός, κατάφερε να πάρει διαδοχικούς πόντους και να αποτρέψει το πλεονέκτημα του Τσιτσιπά. Μάλιστα, στο tie break που ακολούθησε, ο Χουρκάτς προηγήθηκε με 6-3 κι έφθασε «μία ανάσα» από την κατάκτηση του σετ, αλλά ο “Tsitsifast” είχε διαφορετική… άποψη. Αφού έμεινε στο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής, ισοφάρισε σε 6-6 και τελικά, μετά από μία ώρα κι επτά λεπτά, επικράτησε με 10-8 και απέκτησε προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε στο όγδοο γκέιμ να «σπάσει» το σερβίς του Χουρκάτς, αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα. Στην συνέχεια, ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, πήρε «καθαρό» το ένατο γκέιμ και μετά από 36 λεπτά αγώνα, έφθασε στη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.