Χατσάνοφ-Τσιτσιπάς 1-2: Μυθικός Στεφ, ανατροπή με στυλ και «πέταξε» στα προημιτελικά της Ρώμης! (hls)

Στέφανος Τσιτσιπάς με στυλ! Τι και αν έχασε το πρώτο σετ, ο Έλληνας τενίστας πήρε τα δύο επόμενα σε κάτι περισσότερο από μία ώρα αθροιστικά (01:07) και απέκλεισε τον Καρέν Χατσάνοφ, «σφραγίζοντας» εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά Masters της Ρώμης.

Ποιος είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά και δεν τον φοβήθηκε; Ο Έλληνας πρωταθλητής απώλεσε το πρώτο σετ (6-4), όμως στη συνέχεια έκανε «πάρτι» και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα προημιτελικά του τουρνουά Masters της Ρώμης.

Το νούμερο 5 του κόσμου έχασε μόλις τρία γκέιμ συνδυαστικά στο δεύτερο και το τρίτο σετ και με 0-6, 3-6 έφτασε σε μια μυθική ανατροπή.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως του Στέφανου δεν είναι η νίκη, ούτε η ανατροπή, αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκε την εις βάρος του κατάσταση, όταν ο Καρέν Χατσάνοφ πήρε δηλαδή το πρώτο σετ. Τον είχαμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να απογοητεύεται όταν στραβώνει ένα παιχνίδι και να χάνει τον προσανατολισμό του. Αυτό όμως δεν συνέβη κόντρα στον Χατσάνοφ, κάθε άλλο θα λέγαμε, και με πίστη στο πλάνο έφτασε στην παλικαρίσια πρόκριση.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά είτε τον Φίλιπ Κραίνοβιτς (νούμερο 54), είτε τον Γιανίκ Σίνερ (νούμερο 13). Οι δυο τους παίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05) για την πρόκριση στην 8άδα.

Βασικό μέλημα πλέον για τον 23χρόνο Έλληνα τενίστα να ξεκουραστεί γιατί μέσα σε δύο μέρες έπαιξε έξι σετ, καθώς και το χθεσινό (11/05) παιχνίδι του με τον Ντιμιτρόφ ήταν τρίσετο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.